detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
13.02.2023 13:51
Знімальна група Bild потрапила під російський обстріл у Бахмуті
Знімальна група Bild потрапила під російський обстріл у Бахмуті
Журналісти видання перебували у місті протягом трьох годин.

Знімальна група німецького видання Bild потрапила 12 лютого під російський обстріл у Бахмуті Донецької області. Про це пише IMI з посиланням на повідомлення на сайті видання.

Журналісти Bild Пауль Ронцгаймер, Вадим Мойсенко та Гіоргос Мутафіс знімали сюжет про життя мешканців Бахмута, які попри обстріли лишаються в місті. 

Як йдеться у повідомленні Bild, знімальна група стала свідком російських атак, коли їздила містом: «Російські військові обстрілюють з мінометів мікрорайон, де ми щойно опитували мешканців».

Під час зйомки сюжету та спілкування з жителями міста знімальна група потрапила під обстріл. Журналісти були вимушені бігти до укриття. Як зазначається в матеріалі, вибух був «надзвичайно потужний» на відстані менш ніж 200 метрів від них. 

«Ми тікаємо, поки в безпосередній близькості від нас ще лунають вибухи. Іноді лише секунди вирішують, чи буде поранений хтось, чи залишиться жити», — йдеться у публікації.

Після трьох годин перебування в Бахмуті, який, як зазначають журналісти, «став пеклом у цій війні», знімальна група Bild залишила місто.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що знімальна група редакції «Заборони потрапила під мінометний обстріл у кількох кілометрах від Бахмута. Так само неподалік Бахмута під російський обстріл потрапили журналісти чеського суспільного мовника.

Фото: скриншот з відео Bild

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY