detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
12.02.2023 10:29
Нардепа Сергія Льовочкіна хочуть виключити з комітету Ради з питань нацбезпеки та оборони
Нардепа Сергія Льовочкіна хочуть виключити з комітету Ради з питань нацбезпеки та оборони
За словами заступниці комітету Мар'яни Безугли, він не відвідував жодне засідання офлайн.

Народного депутата від вже забороненої в Україні «ОПЗЖ» Сергія Льовочкіна пропонують виключити з комітету Верховної Ради щодо питань національної безпеки, оборони та розвідки. Про це сказала народна депутатка від фракції «Слуга народу» Марʼяна Безугла в інтервʼю виданню «Українська правда».

«Льовочкін є членом нашого комітету, але він не має допуску і доступу (до держтаємниці – ред.). Офлайн його не було на жодному засіданні. Можливо, підключався на якісь із онлайн засідань, де ми розглядаємо відкриті законопроєкти. Тим не менше, я вважаю, що це не є прийнятним, і наразі ми готуємо певною мірою таке рішення щодо того, щоб навіть формально він не був членом нашого комітету», — зазначила нардепка.  

Як відомо, депутат та співвласник «Inter Media Group» Сергій Льовочкін після припинення існування фракції «ОПЗЖ» у парламенті долучився до новоствореної депутатської групи «Платформа за життя та мир», яку очолив Юрій Бойко. 

Нагадаємо, «Схеми» повідомляли, що в липні 2022 року Льовочкін відвідав Україну вперше від початку повномасштабного вторгнення Росії, але за тиждень знову виїхав за кордон разом із депутатами Григорієм Суркісом та Олександром Пузановим.

За даними «Схем», нардеп залишив країну ще 10 лютого і, ймовірно, проживає на родинній віллі на півдні Франції разом із своєю сестрою, народною депутаткою Юлією Льовочкіною. У листопаді минулого року нардепка вирішила скласти повноваження. Рішення Льовочкіна прийняла у зв’язку з сімейними обставинами. 

Фото: «Українська правда»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY