detector.media
03.01.2023 10:31
Німецький журналіст отримав осколкове поранення в Україні
Німецький журналіст отримав осколкове поранення в Україні
Бйорн Штрітцель припустив, що росіяни атакували залізничний вокзал, розташований неподалік. Журналіст не уточнив, де саме він перебуває.

Журналіст німецького видання Bild Бйорн Штрітцель, який висвітлює російсько-українську війну, отримав осколкове поранення. Про це повідомив головний редактор Bild Йоганнес Бойє у твіттері 2 січня.

«Він у безпеці (наскільки це можливо), і травма не дуже серйозна. Проте це нагадування про ті труднощі, через які проходять репортери в Україні, щоб розповісти правду», – написав Бойє.

Бйорн Штрітцель повідомив у твіттері, що отримав поріз на лобі від скла, коли вечеряв. Він припустив, що росіяни атакували залізничний вокзал, розташований неподалік.

«Місце розташоване поза зоною дії артилерії Росії, як і "Ураганів", тому цілком можливо, що це був БПЛА», – додав він.

Target was most likely a train station located around the corner, though I haven’t seen any big impact site yet as one would expect for missiles with a bigger warhead. Place is out of range of RF artillery and Uragan also, so also possible that it was an UAV.

— Björn Stritzel (@bjoernstritzel) January 2, 2023

Журналіст не уточнив, де саме він перебуває.

Кілька днів тому Штріцель писав, що зустрів Новий рік на фронті на сході разом із військовими Збройних сил України.

За даними організації «Репортери без кордонів», у 2022 році у світі загинули 57 журналістів. Восьмеро з них — в Україні внаслідок російської агресії. 49 журналістів зникли безвісти.

Фото: Bild

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY