detector.media
26.12.2022 13:10
«Наскільки пам’ятаю, так»: Буданов відповів, чи справді Арестович служив у ГУР
«Наскільки пам’ятаю, так»: Буданов відповів, чи справді Арестович служив у ГУР
Кирило Буданов: Колись, наскільки пам’ятаю, Арестович проходив службу в ГУР. Це було давно, треба підняти дані.

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов прокоментував в інтерв'ю LIGA.net, чи служив нинішній позаштатний радник Офісу президента Олексій Арестович у розвідці.

«Олексій Арестович справді служив у ГУР?», – спитав Буданова журналіст.

«Колись, наскільки я пам’ятаю, проходив тут службу. Це було давно, треба підняти дані. Наскільки пам’ятаю – так», – відповів голова військової розвідки.

Як писав «ДМ», з 1999-го по 2005 рік Олексій Арестович працював у Головному управлінні розвідки, яке тоді очолював нинішній лідер партії «Сила і честь» Ігор Смешко. Після цього вивчав психологію й теологію, працював актором театру й кіно. Має звання майора запасу.

Після 2014 року Арестович почав коментувати в українських ЗМІ військові теми, зокрема війну на Донбасі, а також писати про це на своїй сторінці у Facebook та в медіа. Паралельно він проводив семінари із психології.

У 2017 році Арестович зробив допис у соцмережі, в якому зізнався, що «багато брехав із 2014 року» та займався «пропагандистською роботою».

З 2020 року був позаштатним радником керівника Офісу президента та спікером делегації України в тристоронній контактній групі щодо Донбасу. 17 січня 2022 року Арестович повідомив, що звільнився «через особисті причини».

Пізніше Арестович уточнив, що вирішив звільнитися після «шоу в Жулянах», коли до України повернувся п'ятий президент Петро Порошенко.

З 24 лютого фактично є воєнним спікером Офісу президента. За інформацією ОП, Арестович є позаштатним радником Офісу президента, хоча на початку роботи був радником безпосередньо очільника ОП Андрія Єрмака.

Читайте також: 

Фото: скриншот з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY