detector.media
15.12.2022 12:33
Нацрада впустила «2+2 ТБ-Стимул» у цифровий мультиплекс «Зеонбуду»
Нацрада впустила «2+2 ТБ-Стимул» у цифровий мультиплекс «Зеонбуду»
Канал отримав місце у цифрі без конкурсу.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення дозволила компанії «2+2 ТБ-Стимул» без конкурсу увійти у цифровий мультиплекс МХ-5. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 15 грудня.

За словами заступника голови Нацради Олега Черниша, компанія висловила бажання увійти у мультиплекс «Зеонбуду». І регулятор переоформив ліцензію «у зв’язку з переходом від аналогового мовлення до цифрового». Раніше «2+2 ТБ-Стимул» мала аналогову ліцензію на мовлення на 31 каналі у Кропивницькому.

Частково логотип компанії пов’язаний із каналом медіагрупи «1+1». А її власником є компанія «Сме Юкрейн Холдинг ІІ Б.В» з Нідерландів та ТОВ «Гравіс-кіно», яке також належить згаданій нідерландській компанії та  компанії з Кіпру «Грінтвуд Інвестментс Лімітед». У реєстрі не вказані кінцеві бенефіціари, про них на засіданні не згадали і члени Нацради.

Також змінилась програмна концепція мовлення каналу, однак деталі щодо цих змін члени Нацради не повідомили.

Нагадаємо, 3 листопада Нацрада дозволила каналу «УНІАН ТБ» (юридична  особа ТОВ «Гравіс») перейти від аналогового до цифрового стандарту мовлення у телемережі МХ-5. Ці зміни Нацрада внесла в ліцензію компанії. У стандарті DVB-T2 (MPEG-4) канал транслюватиметься на території Києва і прилеглих районів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY