detector.media
15.12.2022 11:37
Нацрада включила «Суспільне. Новини» до переліку каналів, які провайдери зобов'язані транслювати
Нацрада включила «Суспільне. Новини» до переліку каналів, які провайдери зобов'язані транслювати
Канал увійшов до універсальної програмної послуги.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення включила до складу  універсальної програмної послуги супутниковий канал «Суспільне. Новини». Таке рішення регулятор ухвалив 15 грудня.

Входження до універсальної програмної послуги робить телеканал обовязковим для усіх провайдерів.

Таке рішення регулятор ухвалив у відповідь на прохання Національної суспільної телерадіокомпанії.

Супутниковий канал раніше не входив до складу універсальної програмної послуги, як ефірні мовники Суспільного, тому не був обов’язковим для всіх провайдерів. Однак тепер провайдери мають включати його у свої пакети.

Нагадаємо, 17 листопада Нацрада переоформила супутникову ліцензію телеканалу «Суспільне Донбас» Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ, Суспільне).

Цей канал був у структурі Суспільного із 2017 року — він працював на базі державних компаній, які частково виїхали з окупованих Донецька й Луганська до Краматорська й Сєвєродонецька. Канал називався «UA: Донбас» (із травня 2022 року — «Суспільне Донбас») і мав супутникову ліцензію. Після переоформлення ліцензії минулого тижня канал змінив формат на інформаційно-аналітичний. Із його концепції зник кінопоказ, дитячі програми та музика. Натомість зросла частка інформаційно-аналітичного контенту та власного виробництва.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY