detector.media
12.12.2022 19:26
Зеленський в інтерв’ю для Netflix: Якщо Путін помре, війна закінчиться
Зеленський в інтерв’ю для Netflix: Якщо Путін помре, війна закінчиться
Президент Зеленський дав інтерв’ю Девіду Леттерману у шоу «Мій наступний гість не потребує представлення».

Президент України Володимир Зеленський дав інтерв’ю американському коміку Девіду Леттерману у шоу на платформі Netflix «Мій наступний гість не потребує представлення». Інтерв’ю тривало 45 хвилин і було записано на станції метро «Майдан Незалежності».

У розмові Зеленський заявив, що війна закінчиться, якщо Путін помре. Також президент сказав, що Путін не застосує ядерну зброю, адже дуже боїться померти, і що російське суспільство вірить пропаганді, а за демократію почне боротись лише тоді, коли відчує повну ізоляцію від світу.

«Не буде війни. Авторитарний режим – страшний. Тому що не може все залежати від однієї людини. Коли така людина йде, інституції зупиняються. Такий час був у Радянському Союзі. Зупинилось все. Якщо його [Путіна] не буде, то їм буде складно. Вони займатимуться внутрішньою політикою, а не зовнішньою», – сказав Зеленський.  

Зеленський також вважає, що Путін надзвичайно боїться смерті, тому не ризикне застосовувати ядерну зброю:

«Я бачив його, і я бачив його бажання жити, він дуже любить це життя. Він навіть сидить за довгим столом, боїться захворіти на ковід чи ще на щось. Це говорить про те, що він боїться смерті і любить життя.

Тож я не впевнений, що він готовий застосувати ядерну зброю. Тому що він розуміє, що якщо він застосує, то наступні кроки можуть бути від будь-якої держави саме до нього. Саме особисто до нього».

Президент висловив думку, що Путіну вірять багато росіян і що вони «боротимуться за демократію, тільки коли зрозуміють, що ізольовані від усього цивілізованого світу».

Він додав, що у Росії «з цієї ізоляції є лише один вихід – повага до міжнародного права», що означає визнати суверенітет і територіальну цілісність як України, так і Грузії та Молдови.

Зеленський сказав, що говорити про дату закінчення війни – це безвідповідально: «Ніхто вам не скаже, скільки вона ще триватиме. Я відповідальна людина, я розумію, що це значить для людей – почути, коли закінчиться війна. Тому що це головне питання... Я не граю з такими речами».

Він наголосив, що кінець війни наступить тоді, коли Україна відвоює свою землю, а не коли буде спроба заморозити конфлікт: «Війна недалеко. Вона всюди та в кожній домівці сьогодні. Війна закінчиться тоді, коли вся наша земля буде деокупована».

Він додав, що буде президентом до кінця війни, «а там... Поки що не думаю. Дуже хочеться на море просто. Скажу чесно, Девід. Я дуже хочу на море – коли ми вже перемогли. І випити пива».

Стрімінговий сервіс Netflix анонсував вихід спецвипуску шоу «Мій наступний гість не потребує представлення» з президентом України Володимиром Зеленським на початку листопада.

Нагадаємо, нещодавно британський ведучий та мандрівник Бер Ґріллз анонсував спеціальний випуск програми «Вижити за будь-яку ціну» з Володимиром Зеленським, у якому «світ побачить сторону президента, якої досі не бачив ніхто».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY