detector.media
30.11.2022 20:07
Наталія Яковлева випустила документальний проєкт «Берегині на війні»
Наталія Яковлева випустила документальний проєкт «Берегині на війні»
10-серійний цикл показуватимуть у марафоні «Єдині новини».

3 грудня в ефірі занаціонального марафону «Єдині новини» відбудеться прем’єра документального проєкту «Берегині на війні», повідомляє пресслужба «1+1». Це історії українських жінок, які стали символом незламного духу та спротиву російській агресії під час повномасштабного вторгнення військ РФ на територію України.

Покази перших двох серій відбудуться 3 грудня о 14:40 та 5 грудня о 10:40.

Автором ідеї та виробником фільму є ТОВ «Банк Ідей» за підтримки фонду USAid. У циклі документальних фільмів покажуть епізоди з життя 10 жінок, діяльність яких змінила одна дата – 24 лютого. Бізнесвумен, журналістки, лікарки, акторки повністю змінили готові поділитись своєю трансформацією з глядачем. Серед героїнь стрічки – відома українська актриса театру та кіно Марина Кошкіна, яка з початком повномасштабної війни заснувала благодійний фонд, що допомагає художникам та творчим дітям. Інша героїня - українська бізнесвумен, власниця туристичної агенції Тетяна Потоцька, яка у лютому почала вивозити полеглих українських воїнів з передової та доправляти їх до родин по всій Україні.

«Вони здійснюють подвиги на передовій, в тилу, в лікарнях та навіть просто вдома, виховуючи дітей. Але ніхто з них не відчуває, що робить щось надзвичайне, бо це їхнє покликання і без цього вони не уявляють своє життя, яке міцно сплетене з життям країни. Проєкт — це намагання висловити вдячність берегиням та підсилити їхні голоси у їхніх місіях», — коментує головна продюсерка фільмів та серіалів «1+1» Олена Єремєєва.

Режисерами стрічки виступили Володимир Сідько, Олександр Кирієнко. Продюсеркою проєкту є  Наталія Яковлева.

Нагадаємо, у квітні Наталія Яковлева заявила, що продакшен Star Media вкрав її ідею про жінок-захисниць України «Берегині». Однак у Star Media назвали це «бажанням захопити тему, яка не може бути монополізованою».

Фото: кадр з проєкту «Берегині на війні» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY