detector.media
22.11.2022 18:15
Львів’янці дали три роки тюрми за підтримку російського вторгнення в соцмережах
Львів’янці дали три роки тюрми за підтримку російського вторгнення в соцмережах
Росіянка з українським паспортом публічно підтримувала агресію проти України на особистій сторінці в російській соцмережі «Однокласники».

Франківський районний суд Львова призначив три роки позбавлення волі з випробувальним терміном у 1 рік жінці, котра поширювала матеріали, в яких виправдовувала збройну агресію Росії проти України.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Прокурори довели, що засуджена — росіянка з українським паспортом — у 2022 році на особистій сторінці в російській соцмережі «Однокласники» неодноразово поширювала публікації в групі «Русский мир за Путина!».

Зокрема, фігурантка поширювала матеріали, у яких схвалюється збройна агресія РФ проти України, а також глорифікуються особи, на яких лежить пряма відповідальність за цю агресію.

Нагадаємо, нещодавно суд дав 60-річному львів’янину три роки умовно за пропаганду війни в соцмережах. Він публікував в російській соцмережі «Однокласники» дописи про «народні республіки», які вигадали окупанти, «українських неонацистів» та заклики до підтримки війни росіян проти України.

Фото – kyiv.gp.gov.ua
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY