detector.media
17.11.2022 08:49
Генштаб: У Мелітополі відключили трансляцію російського телебачення
Генштаб: У Мелітополі відключили трансляцію російського телебачення
За даними Генштабу, в окупованій Каховці росіяни знищують вежі стільникового зв’язку, а в Енергодарі вилучили всі підручники з історії України.

У Мелітополі на Запоріжжі, що перебуває під тимчасовим контролем окупантів, відключили трансляцію російських телеканалів.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні.

«У Мелітополі відключено трансляцію каналів російського телебачення. Також у місті фіксуються значні проблеми з водопостачанням», – повідомляє командування.

У ранковому зведенні Генштаб повідомив, що в окупованій Каховці на лівому березі Херсонської області російські загарбники мінують об’єкти інфраструктури та знищують вежі стільникового зв’язку.

Крім того, за інформацією штабу, в Енергодарі на окупованій частині Запорізької області вилучені всі підручники з історії України для подальшого їх знищення.

За поданням самопроголошеної влади тимчасово окупованої території Донецької області російський диктатор Володимир Путін присвоїв «почесні звання» містам Горлівка та Маріуполь.

Нагадаємо, 26 жовтня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення України у своєму зверненні до правоохоронних органів закликала визнати терористичними організаціями телеканали «Россия 24», «RTR Планета» і «Первый».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY