detector.media
17.11.2022 08:25
Зеленський привітав працівників радіо і телебачення з професійним святом: «кожного і кожну» (ВІДЕО)
Зеленський привітав працівників радіо і телебачення з професійним святом: «кожного і кожну» (ВІДЕО)
Президент: Працівники радіо, телебачення та звʼязку – це ті, хто зміцнює демократію, інтегрує суспільство, об'єднує наші інтереси, біль і радощі.

Президент Володимир Зеленський у своєму традиційному вечірньому зверненні привітав працівників радіо і телебачення з професійним святом.

«Сьогодні – професійний день тисяч наших людей, які виконують одну з найважливіших робіт. І це не тільки робота з інформування людей.

День працівників радіо, телебачення та звʼязку – це про тих, хто зміцнює демократію завжди. Хто інтегрує суспільство інформаційно, емоційно та політично. Хто об'єднує наші інтереси, наш біль і наші радощі, наші надії та прагнення, наші проблеми.

Що сильніша саме ця сфера в країні, то сильніша там і демократія»,  сказав президент.

Зеленський привітав «кожного й кожну», хто працює у сфері медіа – «тих, хто робить телемарафон, і тих, хто працює на інших інформаційних майданчиках. І ведучих, і репортерів, яких ми бачимо й чуємо, і студійних працівників, продюсерів, працівників редакцій, яких суспільство зазвичай не бачить і не чує, але без яких цієї галузі просто не було б. Дякую вам усім за вашу роботу для українців!».

Також президент повідомив, що мав вчора тривале інтерв'ю і провів «офрек» для журналістів радіо й телебачення.

Нагадаємо, нещодавно президент Володимир Зеленський анонсував розширення міжнародних санкцій проти російських пропагандистів.

Фото: скриншот відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY