detector.media
08.11.2022 15:13
Оголошено конкурс грантів «Журналістика впливу»
Оголошено конкурс грантів «Журналістика впливу»
Середня сума наданого фінансування — 25 тисяч доларів.

«Медійна програма в Україні» Internews-USAID запрошує українські медіаорганізації, незалежні медіа та організації громадянського суспільства до подання проєктних пропозицій на конкурс «Журналістика впливу».

«У конкурсі перевага надаватиметься медіакомпаніям і виробникам контенту, які пропонують партнерство з місцевими активістами та громадськими групами або інші види творчої співпраці з різними секторами з метою сприяння прогресу у сфері фокуса. Журналістика рішень є одним із прикладів підходу, коли журналісти не лише визначають проблему та описують її, але також намагаються знайти приклади того, де рішення були знайдені, або способи об’єднати осіб, які приймають рішення, та громадян для розв'язання проблеми», — ідеться у повідомленні.

Особлива увага приділятиметься проєктам та партнерам у Чернігівській, Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Луганській, Миколаївській, Полтавській, Сумській та Запорізькій областях.

Проєкти повинні шукати можливості для розв'язання однієї чи кількох із нижченаведених проблем:

Цей грантовий конкурс є цілеспрямованим, але гнучким механізмом, який надає можливості для розробки інноваційних, експериментальних короткострокових проєктів. Відбір проєктів ґрунтуватиметься на здатності заявників продемонструвати конкретні досягнення, які демонструють вплив у медіасекторі.

Середня сума наданих грантів становитиме близько 25 000 доларів США для проєктів тривалістю до шести місяців, але відбіркова комісія розглядатиме більші заявки на довший період, якщо вони будуть добре обґрунтовані.

Internews заохочує новостворені організації подавати пропозиції. Якщо ваша організація новачок у впровадженні медіапроєктів, ви можете згадати інші релевантні проєкти, які ви виконали, вказавши компетенцію основних співробітників і консультантів, відповідальних за реалізацію запропонованого проєкту.

Проєктні пропозиції разом із бюджетом мають бути надіслані англійською та українською мовами  двома окремими файлами на електронну адресу UA-MPU@internews.org до 28 листопада 18:00 (за київським часом). У темі листа вкажіть: «USAID-Internews Impactful Reporting».

Нагадаємо, допомогу на суму 894 280 гривень отримають громадські організації та ініціативні групи в межах третього етапу грантової програми «КримSOS».

Фото: Romain Dancre з Unsplash

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY