detector.media
03.11.2022 20:31
Об’єднання українських продюсерів продало права на показ документальних фільмів у десятках країн
Об’єднання українських продюсерів продало права на показ документальних фільмів у десятках країн
Зараз в доробку ОУП — десять документальних фільмів та один художній.

Об’єднання Українських Продюсерів (ОУП) знайомить міжнародну аудиторію з документалістикою про війну, яка триває в Україні. Права на показ фільмів «Головний вокзал. Берлін», «9 життів», «Втрачений дім», «Маріуполь. Невтрачена надія» продано у низку країн, повідомляє пресслужба ОУП.

3 листопада на громадському телебаченні Румунії відбулася прем’єра фільму «Втрачений дім», а за тиждень цей мовник презентуватиме фільм «Головний вокзал. Берлін».

«TVR — національне телебачення Румунії — постійно показує драматичні події, що розгортаються в Українї, у різних жанрах як в ефірі, так і на сайті. На одному з каналів групи — TVR 3 — з понеділка по неділю транслюються українські телепрограми для українців, які знайшли притулок у Румунії. ​Показ документальних фільмів Об’єднання Українських Продюсерів є логічним продовженням цього. Ми співчуваємо людям в Україні, які намагаються вижити в цьому жахливому конфлікті», — коментує фахівчиня відділу кіно громадського телебачення Румунії Лаура Флореску.

Права на показ фільмів ОУП також придбали компанії Canal+ (Польща), RTE Radio Telefís Éireann (Ірландія), TV Vart Land (Норвегія), YES (Ізраїль), RTP Radio e Televisao de Portugal (Португалія), A Punt Media (Іспанія), Estonian Public Broadcasting (Естонія), Tet SIA – Lattlecom (Латвія) та інші.

Зараз в доробку ОУП — десять документальних фільмів та один художній.

Нагадаємо, ОУП знімає кінофільми на основі реальних історій. У березні 2022 року, коли було створено це об’єднання, засновники поставили собі за мету розповідати світу про передумови, причини, перебіг та наслідки війни між Росією та Україною і показувати, як бачать цю війну самі українці. Тривають переговори щодо продажу прав на покази на інших територіях. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY