detector.media
02.11.2022 11:01
«Сніданок з 1+1» на ТЕТ змінює час трансляції
«Сніданок з 1+1» на ТЕТ змінює час трансляції
Також команда «Сніданку з 1+1» запустила нові тематичні осінні рубрики.

З понеділка, 7 листопада, програма «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалу ТЕТ триватиме на одну годину довше: у будні — з 7:00 до 11:00 та у вихідні — з 8:00 до 11:00. Про це повідомляє пресслужба «1+1».

Проєкт можна дивитись на телеканалі ТЕТ, на YouTube, а також на платформі онлайн-телебачення «Київстар ТБ».

Крім збільшення хронометражу, команда «Сніданку з 1+1» запустила нові тематичні осінні рубрики, зокрема присвячені кулінарії.

До ранкової програми повертається рубрика «Правила Сніданку», у якій Руслан Сенічкін готуватиме страви різних країн світу. За словами ведучого, найближчим часом на глядачів чекає серія рецептів для справжніх поціновувачів м’яса. 

Також в ефірі «Сніданку з 1+1» й декілька разів на тиждень виходитиме рубрика «Чоловіча кухня» з ведучими Єгором Гордєєвим, Русланом Сенічкіним, Юрієм Горбуновим, Тімуром Мірошниченком та Костянтином Грубичем. У рамках цієї рубрики ведучі ділитимуться цікавими рецептами, які отримали від глядачів, а також даватимуть поради щодо приготування страв, спираючись на власний досвід. 

«Окрім того, незабаром в ефірі заплановані нові рубрики про консервацію та справжні винаходи заготівельного процесу від експертки зі швидкої та смачної їжі Дарії Дорошкевич. Вона організовує та присвячує консервації цілі онлайн-марафони та битви рецептів у мережі і розповість глядачам "Сніданку з 1+1" усі цікавинки смачних розсолів та маринадів.  

Для любителів трав та їх правильного використання, у тому числі й кулінарії, вже вийшла нова рубрика "Трави". Це серіал із справжнім майстром травосушіння, травником у четвертому поколінні — Вадимом Жигуном.  Для глядачів "Сніданку з 1+1" він покаже усі секрети збору, обробки та правильного використання трав», — повідомляє пресслужба «1+1».    

Нагадаємо, «Сніданок з 1+1» повернувся в ранковий етер на YouTube та на телеканалі ТЕТ у березні 2022 року.

Канал «1+1», де раніше виходила ранкова програма, наразі залучений до виробництва спільного інформаційного телемарафону «Єдині новини».

Фото: пресслужба «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY