detector.media
28.10.2022 21:08
Світлана Макогонська опублікувала відеоспогад про Леоніда Канфера
Світлана Макогонська опублікувала відеоспогад про Леоніда Канфера
Леонід Канфер є автором документальних фільмів про війну Росії в Україні. Але в цьому відео він говорить про себе.

Редакторка Світлана Макогонська виклала на YouTube відеозапис своєї розмови з Леонідом Канфером. Режисер помер 22 другого жовтня після тяжкої хвороби.

Під час спілкування зі своїм чоловіком Світлана ставить йому питання про боротьбу з хворобою, про кохання і про нього самого. Відео має назву «Пам’яті мого коханого чоловіка Леоніда Канфера».

Леонід Канфер є автором документальних фільмів про війну Росії в Україні. Народився в Мінську, працював журналістом у кількох країнах, в 2014 роц переїхав до України. Випустив такі фльми, як «По той бік Місяця» (2016) про росіян, які воюють на боці бойовиків окупованої частини Луганської області, «Моя війна. Два життя Василя Сліпака» (2017), фільм- дослідження моделі виховання дітей в інтернаті «А що таке кохання?!» (2020), «Суди в законі» (2021), десятисерійний документальний проєкт «30 років до свободи»(2021).

Леонід Канфер був автором «Детектора медіа». Він володар премії ТЕФІ, Нью-Йоркського міжнародного фестивалю документального кіно, викладач, автор курсу про спецрепортаж і документалістику.

Фото: Роман Закревський

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY