detector.media
27.10.2022 18:33
Зеленський назвав інформаційною атакою чутки про вихід російських військ із Херсона
Зеленський назвав інформаційною атакою чутки про вихід російських військ із Херсона
Президент переконаний, що російські силовики не планують залишати місто.

Президент України Володимир Зеленський заперечив повідомлення про можливий вихід із Херсона російських збройних сил. В інтерв'ю Corriere della Sera він назвав цю інформацію інформаційною атакою, пише «Інтерфакс Україна».

«Я не бачу, щоб вони тікали з Херсона. Це інформаційна атака, щоби ми пішли туди, перекинули війська з інших небезпечних напрямків туди. Це була інформаційна операція», – сказав Володимир Зеленський. Президент додав: «Вони не готові залишити Херсон. Але знають, що якщо ми досягнемо успіху, вони не матимуть можливості піти». Він назвав переміщення населення із Херсона «театром» і підкреслив, що ЗСУ відомо про те, на яких позиціях перебувають росіяни.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Херсоні окупанти вимкнули мобільний зв’язок та інтернет. Загарбники демонтують обладнання та вивозять його через Дніпро, а також зривають дроти. У такий спосіб вони намагаються ускладнити відновлення зв’язку українським військам після звільнення Херсона, повідомив член парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Федієнко.

Скріншот відео: Офіс Президента України/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY