detector.media
20.10.2022 18:50
Megogo пропонує долати емоційне вигорання, переглядаючи анімацію
Megogo пропонує долати емоційне вигорання, переглядаючи анімацію
Ще 10 днів на онлайн-платформі можна дивитися програму британських аніматорів «I’m Fine».

Роботи сучасних авторів анімації допоможуть пережити стрес. Про це йдеться в описі програми «I’m Fine», що до 30 жовтня представлена на Megogo

«Це рефлексія на тему емоційного вигорання та творчої кризи від найталановитіших творців авторської анімації, яка зібрала 13 найбільш влучних висловлювань з цього приводу, — відзначають організатори показу. —  Ці роботи висвітлюють стан тих, кому пощастило споглядати цю проблему ззовні, та підтримує й емпатує тим, хто зустрівся з нею віч-на-віч».

Це програмна директорка фестивалю анімації та медіамистецтва Linoleum Анастасія Верлінська, засновник і журналіст британського видання Skwigly Animation Magazine Аарон Вуд та Британська Рада.

Linoleum, як анонсували організатори, виклав на ютубі лекції аніматорів, які відбулися під час фестивалю. 

Нагадаємо, у міжнародному конкурсі Linoleum за головний приз змагалися 36 робіт від авторів-учасників Берлінале, Канн, Венеційського кінофестивалю та Ансі. Протягом 5 днів  глядачі мали можливість переглянути 244 фільми на Megogo та онлайн-майстер-класи у відеобібліотеці Projector. Попри війну, покази спеціальних програм на великих екранах пройшли у Києві та Харкові.

Ілюстрація: постер програми анімації

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY