detector.media
19.10.2022 18:26
До рейтингу Time увійшли головред The Kyiv Independent і авторка подкасту «Щоденник війни» Дарина Коломієць
До рейтингу Time увійшли головред The Kyiv Independent і авторка подкасту «Щоденник війни» Дарина Коломієць
Їх відзначили за активну позицію під час війни

Дві українки представлені у рейтингу американського тижневика Time за назвою Next Generation Leaders 2022. До цього переліку увійшли 20 лідерів.

Головну редакторку The Kyiv Independent Ольгу Руденко відзначили разом із командою видання. І під час війни ці медійники, як ідеться в історії Time, лишаються відданими цінностям незалежної журналістики. Також The Kyiv Independent у публікації назвали «головним надійним джерелом для світу з англомовної журналістики, що висвітлює тему великої війни в Україні». 

Українська діджейка Дарина Коломієць потрапила до рейтингу насамперед завдяки подкасту «Щоденник війни», що виходить на сайті НВ. Вона активно популяризує електронну музику з України, а у свої поїздки до США бере вінілові платівки з записами таких виконавців, як Володимир Івасюк. Крім того, йдеться у публікації Times, Дарія Коломієць керує таким проєктом як музичний застосунок MusiCures, де можна слухати українську музику.

«У цьому застосунку тепер звучить винятково українська музика, а кожен мій виступ присвячений лише одній місії – говорити про Україну, транслювати нашу музику на весь світ і не дати йому забути про нас»,пише про себе Дарина Коломієць. 

Нагадаємо, у травні в межах проєкту Next Generation Leaders редакція тижневика випустила обкладинку з Ольгою Руденко та опублікувала її історію.

Колаж: з публікації Time

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY