detector.media
13.10.2022 12:15
Фільм «Як там Катя?» змагатиметься на фестивалях у Бразилії та Люксембурзі
Фільм «Як там Катя?» змагатиметься на фестивалях у Бразилії та Люксембурзі
Стрічка розповідає про лікарку швидкої допомоги Анну. Її життя змінює трагічна подія. Героїня намагається віднайти справедливість у недосконалому світі та не загубити себе.

Фільм «Як там Катя?» режисерки Крістіни Тинькевич змагатиметься на фестивалях у Бразилії та Люксембурзі. Про це повідомила агенція Move In Movie.

Так, 13-14 жовтня стрічка бере участь в офіційному конкурсі кінофестивалю CinEast Film Festival у Люксембурзі. З 20 жовтня до 2 листопада фільм покажуть у Бразилії на 46-му Міжнародному фестивалі у Сан-Паулу. Фільм змагатиметься в Конкурсі нових режисерів (Competição Novos Diretores).

Крім того, цієї осені стрічка «Як там Катя?» бере участь в Національному конкурсі 13-го Одеського міжнародного кінофестивалю, що відбудеться в межах Варшавського кінофестивалю. Після цього, 23 та 25 жовтня, картину покажуть на фестивалі українського кіно Ukraina! Festiwal Filmowy у Варшаві.

Фільм «Як там Катя?» розповідає про лікарку швидкої допомоги Анну. Її життя змінює трагічна подія. Героїня намагається віднайти справедливість у недосконалому світі та не загубити себе.

Світова прем’єра стрічки відбулась на 75-му Міжнародному кінофестивалі у Локарно. Там фільм отримав дві нагороди: спеціальний приз журі Ciné+ та приз за найкращу акторську гру для Анастасії Карпенко. Цьогоріч стрічка також була у переліку номінантів на премію «Кіноколо». Українська прем'єра фільму відбулась 5 жовтня в межах кінофестивалю Kharkiv MeetDocs.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY