detector.media
11.10.2022 13:17
«Репортери без кордонів» анонсували очні тренінги з безпеки для журналістів в Україні
«Репортери без кордонів» анонсували очні тренінги з безпеки для журналістів в Україні
Навчальна програма буде призначена лише для журналістів і медіапрофесіоналів, що, як очікується, працюватимуть у гарячих точках/ зонах високого ризику.

Міжнародна організація «Репортери без кордонів» (RSF) планує організувати очні тренінги для журналістів і медіапрофесіоналів в Україні. Про це повідомляє партнер RSF в Україні – Інститут масової інформації.

Тема тренінгів – фізична безпека, перша медична допомога та психологічна безпека. Попередньо RSF проводить оцінювання потреб українських ЗМІ, журналістів та медіапрофесіоналів. Тренінги будуть розроблені та організовані на основі оцінених потреб і ресурсів RSF.

Записатися на тренінг можна за посиланням (анкета англ. мовою, тренінг буде з перекладом).

Важливо: навчальна програма буде призначена лише для журналістів і медіапрофесіоналів, що, як очікується, працюватимуть у гарячих точках / зонах високого ризику.

У травні 2022 року «Репортери без кордонів» та Інститут масової інформації відкрили у Києві Центр свободи преси. 

Центр розташований у київському офісі ІМІ, на вулиці Пушкінській, 39. Тут журналісти можуть отримати захисне спорядження, наприклад, бронежилети й шоломи, а також пройти тренінги з безпеки (зокрема, цифрової) і поспілкуватися із психологами.

Ілюстративне фото: Інститут масової інформації/Інтерньюз

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY