detector.media
30.09.2022 17:23
Україна готова вести перемовини, але з іншим президентом Росії – Зеленський
Україна готова вести перемовини, але з іншим президентом Росії – Зеленський
Володимир Зеленський: Очевидно, що з цим російським президентом, перемовини вести неможливо.

Президент Володимир Зеленський у зверненні до українців заявив, що Україна готова вести перемовини лише з іншим президентом Росії.   Раніше російський диктатор Володимир Путін на тлі поразок російських військ вимагав від України «припинити вогонь та повернутися до переговорів».

«Саме наша держава завжди пропонувала Росії домовитися про співіснування на рівних, чесних, гідних і справедливих умовах. Очевидно, що з цим російським президентом це неможливо. Він не знає, що таке гідність і чесність. Тому ми готові до діалогу з Росією, але вже з іншим президентом Росії», – наголосив Зеленський.

Президент зазначив, що Україна також вижене окупаційні сили з усієї своєї території.

«Лише шлях посилення України й вигнання окупантів з усієї нашої території повертає мир. Ми пройдемо цим шляхом», – наголосив президент.

30 вересня президент Зеленський оголосив про подачу Україною заявки на пришвидшений вступ до НАТО.

30 вересня президент Зеленський провів термінове засідання РНБО, на ньому розглянули питання про «забезпечення колективної безпеки України та євроатлантичного простору».

Члени РНБО розглянули питання про чергові спроби анексії території України та ескалацію збройної агресії з боку Російської Федерації. 

30 вересня російський диктатор Володимир Путін заявив про нібито «приєднання» до РФ тимчасово окупованих територій Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України.  

Також російський диктатор на тлі поразок російських військ вимагає від України «припинити вогонь та повернутися до переговорів».

Після розгрому російських військ на Харківщині Кремль нашвидкуруч організував так звані «референдуми» на тимчасово окупованих територіях України.

Україна заявила, що жодні дії РФ не вплинуть на політику визволення територій, які окупували росіяни, західні лідери також заявили, що не визнають фейкових «референдумів».

Скріншот відео: Володимир Зеленський/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY