detector.media
27.09.2022 13:34
Kharkiv MeetDocs 2022 оголосив програму конкурсних та позаконкурсних показів
Kharkiv MeetDocs 2022 оголосив програму конкурсних та позаконкурсних показів
Захід триватиме 1-6 жовтня. Офлайн-покази проходитимуть у київському кінотеатрі «Жовтень», а пітчинги – на онлайн-платформі Pitch the Doc. Також у межах фестивалю на Megogo покажуть підбірку документальних стрічок останніх років.

Фестиваль документального та художнього кіно Kharkiv MeetDocs Eastern Ukrainian Film Festival оголосив цьогорічну програму конкурсних та позаконкурсних показів, про що повідомили організатори.

Захід триватиме 1-6 жовтня. Офлайн-покази проходитимуть у київському кінотеатрі «Жовтень», а пітчинги – на онлайн-платформі Pitch the Doc. Також у межах фестивалю на Megogo покажуть підбірку документальних стрічок останніх років.

Відкриє Kharkiv MeetDocs 2022 документальна анімація «Втеча» режисера Йонаса Поєра Раcмуссена. Стрічка перемогла у трьох номінаціях European Film Awards 2021, стала найкращою на Annie Awards 2022, номінована на BAFTA Awards 2022 та премію «Оскар».

Закриватиме подію «Євродонбас» Корнія Грицюка – це буде світова прем’єра фільму.

Національний конкурс Kharkiv MeetDocs 2022:

Позаконкурсна програма:

Конкурс українського короткометражного незалежного кіно «Бардак» цьогоріч представить 51 стрічку. Покази відбудуться у просторі KINO42.

Учасники пітчингу:

Онлайн-програма на Megogo:

Індустріальна програма складатиметься з воркшопів від спікерів Ukrainian Film School та Film.ua Group: продюсера Кирила Горобця, кінооператора та сценариста Тараса Ткаченка, сценариста Ярослава Войцешека, оператора-постановника Сергія Ревуцького, гуру кіномаркетингу Поліни Толмачової та спеціаліста з інновацій Євгена Саннікова.

Раніше Kharkiv MeetDocs 2022 оголосив учасників національної конкурсної програми.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY