detector.media
05.09.2022 12:22
СТБ та Новий канал оголосили прем'єри осіннього сезону
СТБ та Новий канал оголосили прем'єри осіннього сезону
Канал СТБ готує до ефіру проєкти, виробництво яких відбувається в умовах воєнного часу: «ДНК. Свої», серіал «Коли ми вдома. Під час війни» та документальне фандрайзинг-реаліті за участю Ектора Хіменеса-Браво. Новий канал у жовтні покаже прем’єру програми «На ножах» і серіал «Полкан», а в листопаді – прем’єру 24-серійної стрічки «Молода».

СТБ та Новий канал в осінньому сезоні покажуть низку прем'єр, зокрема тих, що були створені після 24 лютого. Про це повідомила пресслужба StarLight Media.

СТБ покаже проєкти, показ яких відклали через повномасштабне вторгнення росіян: «МастерШеф. Битва сезонів», «Холостяк», «Танці. World of Dance», «Детектор брехні», «Щасливі за сім днів». Також канал готує до ефіру проєкти, виробництво яких відбувається в умовах воєнного часу: «ДНК. Свої», серіал «Коли ми вдома. Під час війни» та документальне фандрайзинг-реаліті за участю Ектора Хіменеса-Браво.

Новий канал цієї осені покаже серіали та шоу: сьомий сезон проєкту «Аферисти в мережі», прем’єру реаліті «Пара на мільйон» із ведучими Лесею Нікітюк і Романом Мещеряковим, а також третій сезон Improv Live Show. У жовтні на Новому вийдуть прем’єри програми «На ножах» і серіалу «Полкан» з Олегом Гуцуляком та бордер-коллі Челсі в головних ролях. А в листопаді канал покаже прем’єру 24-серійної стрічки «Молода» про жінку, яка розлучається з чоловіком і намагається перезапустити свою кар'єру. Крім цього, Новий канал поверне в ефір три сезони серіалу «Будиночок на щастя».

Разом із цим проєкти «Факти» та «Факти тижня» телеканалу ICTV та «Вікна» телеканалу СТБ продовжують брати участь у виробництві телемарафону «Єдині новини».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY