detector.media
30.08.2022 11:56
Зеленський відзначив нагородами іноземних журналістів та артистів
Зеленський відзначив нагородами іноземних журналістів та артистів
Серед нагороджених — актори Шон Пенн, Джессіка Честейн, Бен Стіллер та Лієв Шрайбер, які приїздили до Києва після початку повномасштабної російської агресії, журналіст Саймон Шустер, який планує написати книгу про Зеленського, гендиректор компанії «Байкар» Халук Байрактар та інші.

Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами низку іноземних журналістів, політиків, акторів, музикантів, філантропів та інших діячів.

Як йдеться в указі, їх відзначено «за значні особисті заслуги у зміцненні міждержавного співробітництва, підтримку державного суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий внесок у популяризацію Української держави».

Серед нагороджених — актори Шон Пенн, Джессіка Честейн, Бен Стіллер та Лієв Шрайбер, які приїздили до Києва після початку повномасштабної російської агресії, журналіст Саймон Шустер, який планує написати книгу про Зеленського, гендиректор компанії «Байкар» Халук Байрактар та інші.

Серед інших, документ постановляє нагородити:

Орденом князя Ярослава Мудрого І ступеня:

Орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня:

Орденом «За заслуги» І ступеня:

Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня:

Орденом княгині Ольги ІІ ступеня:

Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня:

Нагадаємо, президент також відзначив державними нагородами низку українських медійників та артистів. Серед нагороджених — медіаменеджер Олександр Богуцький, директор «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко, журналіст Михайло Ткач, військовий кореспондент Андрій Цаплієнко, «кварталівці» Олександр Пікалов та Євген Кошовий, кореспондентки Наталія Нагорна та Тетяна Доцяк, артисти Андрій Хливнюк, Євген Галич, Олег Михайлюта, Андрій Данилко та багато інших.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY