detector.media
20.08.2022 10:00
Телеканал «Рада» готує на День Незалежності концерт і питання для героїв
Телеканал «Рада» готує на День Незалежності концерт і питання для героїв
До студії запросять визначних українців.

24 серпня команда парламентського телеканалу «Рада» привітає українців концертом. Про це в коментарі «Детектору медіа» розповіла пресслужба каналу.

«Завершиться цей день концертом, розпочнеться він о 21. Записали його заздалегідь, дотримуючись усіх заходів безпеки. Таким чином хочемо нагадати усім, що перемога за нами, і це лише питання часу», – йдеться у коментарі пресслужби.

Під час загальнонаціонального марафону «Єдині новини» ведучі телеканалу «Рада» запросять до студій визначних українців, від військових до керівників країни. «Ми розкажемо про людей, які стали героями – хтось, воюючи на передовій, хтось, рятуючи поранених, хтось, готуючи їжу, а хтось, відновлюючи інфраструктуру у поранених містах та селах», – йдеться в описі тематичного ефіру.

З урахуванням можливого загострення ситуації, команда «Ради» підготувала кілька варіантів локацій студій, серед яких передбачено і бомбосховища. Як сподіваються телевізійники, цього дня вони проводитимуть ефір і на тлі висотної панорами Києва.

Крім того, «Рада» готує включення з регіонів – і з гарячих точок, і з місць, мешканці яких зазнали нападу ворога.

Звернуться ведучі «Ради» і до партнерів України, нагадуючи їм про важливість допомоги.

На День Незалежності телеканал «Рада» мовитиме в ефірі «Єдиних новин» з опівночі до 6 години, з 8.30 до 10 та з 14.30 до 16.

Нагадаємо, найчастіше 24 серпня телеканали планують інформацій ні ефіри. Про особливості програмування нам уже розповіли «Суспільне Культура»«Еспресо»,  «1+1 media»«2+2».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY