detector.media
19.08.2022 20:34
У День Незалежності телемарафон «Єдині новини» змінить сітку мовлення
У День Незалежності телемарафон «Єдині новини» змінить сітку мовлення
У підготовці програм і спецпроєктів журналісти зосередяться на інформаційному контенті.

24 серпня учасники загальнонаціонального марафону «Єдині новини» чергуватимуться в ефірі кожні півтори-дві години. Цього дня мовники матимуть в ефірі по два слоти. Таку інформацію від представників теленалів, що беруть участь у марафоні, «Детектору медіа» підтвердив голова правління Суспільного Микола Чернотицький.

Програмування у спільному проєкті телеканали змінять лише на один день.

Нагадаємо, на «Суспільне Культура» у День Незалежності стартує другий сезон проєкту «Культові українці».
«1+1 media» анонсує спецпроєкт «Капсула часу», в межах якого збиратиме відеозвернення українців до самих себе через 5 років. Відео будуть оцифровані та стануть основою тематичного фільму, який презентують у 2027 році, з нагоди 36-ї річниці Незалежності. 24 серпня Алан Бадоєв в ефірі «Сніданку з 1+1» презентує новий тизер та саундтрек до документального фільму про війну під назвою «Довга доба». Також заплановані спеціальні ефіри.
«2+2» покаже проєкт «Загублений світ» та патріотичний серіал «Гвардія»

Телеканал «Еспресо» готує спеціальний проєкт «Війна за Незалежність». В ефірі каналу вийде цикл інтерв’ю з видатними людьми, які залучені в боротьбу за нашу Незалежність. Серед них військові, волонтери, митці, політики та інші лідери суспільної думки, з якими журналісти ведуть розмову про війну та про нову добу історії України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY