detector.media
25.07.2022 15:28
Український паспорт Коломойського значиться як недійсний у реєстрі міграційної служби
Український паспорт Коломойського значиться як недійсний у реєстрі міграційної служби
Раніше про можливе позбавлення громадянства Коломойського писала низка українських ЗМІ з посиланням на джерела. Адвокат бізнесмена не підтверджує цю інформацію.

Український паспорт бізнесмена Ігоря Коломойського значиться як недійсний у реєстрі Державної міграційної служби. На це звернули увагу у «Forbes Україна». Це може означати, що його справді позбавили українського громадянства.

Як зазначає видання, паспортні дані Коломойського є у відкритому доступі в документах «ПриватБанку». У базі ДМС документ з такою серією та номером вказаний як недійсний.

Раніше про можливе позбавлення Коломойського українського громадянства писали у низці українських ЗМІ з посиланням на джерела.

Адвокат бізнесмена Олександр Вінниченко сказав «Forbes Україна», що йому невідомо про можливе позбавлення Коломойського громадянства. Він також відмовився звʼязуватися з клієнтом з цього приводу.

Нагадаємо, раніше секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов розповів, що до реєстру олігархів можуть вносити громадян інших країн, якщо вони працюють в Україні та мають вплив на внутрішню ситуацію.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY