detector.media
23.07.2022 09:17
«У зв'язку з дискримінаційним законом». Oll.tv звернулася до глядачів щодо припинення трансляції телеканалів
«У зв'язку з дискримінаційним законом». Oll.tv звернулася до глядачів щодо припинення трансляції телеканалів
На платформі транслюватимуться футбольні матчі, які раніше виходили на каналах «Футбол».

На сайті ОТТ-платформи Oll.tv, яка донедавна входила до «Медіа Групи Україна», глядачам повідомили про «вимушене припинення трансляції телеканалів та надання послуг абонентам». У своєму зверненні Oll.tv пояснює, що це рішення спричинено «набранням чинності закону "Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному житті (олігархів)"».

Нагадаємо, 21 липня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення анулювала ліцензії 15 компаній, які належать українському бізнесмену Рінату Ахметову. Зокрема регулятор анулював ліцензії двох провайдерів «Медіа Групи Україна»: ОТТ-платформи Oll.tv та супутникової платформи Xtra TV (ТОВ «Екстра-ТВ»).

Як уточнили «ДМ» у пресслужбі Oll.tv, сервіс повернув лише державні ліцензії телеканалів «Медіа Групи Україна» і продовжує працювати в штатному режимі. На платформі транслюватимуться футбольні матчі, які раніше виходили на каналах «Футбол». 

11 липня Рінат Ахметов повідомив, що його інвестиційна компанія SCM виходить з медійного бізнесу. Як він заявив, таке рішення є вимушеним і продиктовано набранням чинності антиолігархічного закону.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY