detector.media
22.07.2022 15:34
ЄС запровадив санкції проти запорізького колаборанта-пропагандиста Володимира Рогова
ЄС запровадив санкції проти запорізького колаборанта-пропагандиста Володимира Рогова
Володимир Рогов — проросійський запорізький діяч, який живе в окупованому Мелітополі. Він веде телеграм-канал, який поширює російську пропаганду та фейки.

Європейський союз запровадив санкції проти запорізького колаборанта-пропагандиста Володимира Рогова

Як зазначено в документі про санкції, він працює проти України та підтримує російську окупацію.

«Він відповідає за підтримання або здійснення дій чи політики, що підривають або загрожують територіальній цілісності, суверенітету і незалежності України...», – зазначили в ЄС.

Володимир Рогов — проросійський запорізький діяч, який живе в окупованому Мелітополі. Він веде телеграм-канал, де поширює російську пропаганду та фейки. Писав про «український нацизм», «біологічну зброю», терористів «УГІЛ», «звільнення» територій «армією ДНР» і про те, як «ополченцы ДНР проникают в пригороды Мариуполя и эвакуируют оттуда людей, не способных уйти самостоятельно». Також закликає не чинити опір російському наступу в Україні.

Наразі Рогов нібито отримав «посаду» в окупаційній владі тої частини Запорізької області, яку нині тримають під своїм контролем росіяни.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що російські актори Безруков та Машков потрапили під санкції ЄС через підтримку політики Кремля.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY