detector.media
22.07.2022 10:41
У Латвії знімають серіал «Залізні нерви», виробництво якого перенесли з України через війну
У Латвії знімають серіал «Залізні нерви», виробництво якого перенесли з України через війну
Серіал планують випустити на розважальній платформі Tet+ навесні 2023 року.

У Латвії знімають мелодраматичний серіал «Залізні нерви», про що повідомила пресслужба. Оригінальну версію телесеріалу мали знімати в Україні, але перенесли виробництво до іншої країни через повномасштабне російське вторгнення.

Серіал планують випустити на розважальній платформі Tet+ навесні 2023 року.

Головний герой Макс — молодий і талановитий менеджер із огидним характером. Оточення ненавидить Макса і вважає його поганою людиною. Дід Макса, впливова та деспотична людина, переконаний, що без поваги, друзів і кохання життя позбавлене сенсу. Прагнучи, щоб онук змінився, дід висуває жорсткі умови: або Макс заручиться з дівчиною, яку вибрав дід, або втратить керівну посаду в сімейному бізнесі та буде виключений із заповіту. Макс жахається, коли дізнається, що йому нав'язують стосунки з некрасивою, на його думку, медсестрою, яка працює в будинку для літніх людей.

Серіал знімає латвійсько-українська команда: режисерка – Міла Погребіска, авторка сценарію – Тетяна Гнєдаш, авторка адаптованого сценарію – Байба Бівіня, головний оператор – Імантс Закітіс, виконавча продюсерка – Даце Безмере, продюсерка з Латвії – Аліна Сікстуле-Таларова.

У ролях: Максим Бусел, Мадара Вільчука, Каспарс Звігуліс, Крістіне Неварауска, Аквеліна Лівмане, Петеріс Гаудіньш, Інга Місане-Грасберга, Даце Бонате, Валдіс Зілверіс, Маріс Безмерс, Ілзе Лієцкалніня, Мартіньш Лієпа, Анна Сердюк, Анна Лебедєва, Віталій Салій та інші.

Раніше ICTV відновив власне виробництво серіалу «Гарячий». Це перший виробничий проєкт каналу з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY