detector.media
14.07.2022 13:50
Kharkiv MeetDocs почав приймати заявки на участь у конкурсних програмах
Kharkiv MeetDocs почав приймати заявки на участь у конкурсних програмах
У програмі фестивалю – національний конкурс, позаконкурсні покази та індустріальна секція, а також «фестиваль у фестивалі» – конкурс незалежного українського короткометражного кіно «Бардак».

Міжнародний кінофестиваль документального та художнього кіно Kharkiv MeetDocs Eastern Ukrainian Film Festival (KMD EUFF) почав приймати заявки на участь у конкурсних програмах, про що оголосила пресслужба.

Заявки можна подати з 14 липня по 25 серпня.

У програмі фестивалю — національний конкурс, позаконкурсні покази та індустріальна секція, а також «фестиваль у фестивалі» — конкурс незалежного українського короткометражного кіно «Бардак», набір учасників на який також триває (до 1 вересня).

Форму реєстрації, правила участі та регламент фестивалю можна знайти за посиланням.

Для участі в конкурсі національного повнометражного документального кіно необхідно подати свій фільм на фестивальній платформі Filmfreeway. 

«Цьогоріч ми розширюємо поле діяльності нашого фестивалю. Якщо у минулі роки ми були культурним голосом східних регіонів України, то зараз ми прагнемо показати, яким сильним є голос української нації для усього світу. Саме зараз як ніколи на часі розповідати світові про Україну та українців, і документальне кіно ідеально для цього підходить», — розповіла директорка та засновниця Kharkiv MeetDocs Євгенія Крігсхайм.

Фестиваль Kharkiv MeetDocs 2022 відбудеться 1-6 жовтня у Києві в гібридному форматі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY