detector.media
17.06.2022 13:39
Львівський канал «НТА» змінив логотип та переоформив ліцензію
Львівський канал  «НТА» змінив логотип та переоформив ліцензію
Тепер назва каналу писатиметься латиницею.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію львіської компанії «НТА - Незалежне телевізійне агентство» через зміну логотипу з НТА на NTA. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 17 червня.

Директорка каналу Наталія Струк розказала, що зараз проводиться ребрендинг графіки і дизайнери розробили новий сучасний  логотип, який вона також називає патріотичним: «Ми б хотіли оновити загальний вигляд нашого каналу. Ми запустили проєкт «Говорить Великий Львів». Патріотичний напрямок для нас важливий». В оновленій графіці каналу поєднуються чорно-червоні кольори.

У відповідь на слова директорки голова Нацради Ольга Герасим’юк запитала чи канал у проєкті «Говорить Великий Львів» дотримуватиметься всіх стандартів: «Зараз треба об’єднувати людей а не роз’єднувати їх радикальними думками».

Наталія Струк запевнила членів Нацради у дотриманні стандартів. Також вона додала, що проєкт Остапа Дроздова на каналі не виходить.

Нагадаємо, торік Нацрада призначила перевірку львівському каналу НТА (юридична особа ПП «НТА – незалежне телевізійне агентство») через ознаки ксенофобії у програми «Говорить великий Львів». Також приватне підприємство «НТА — Незалежне телевізійне агентство» Дмитра Добродомова у жовтні минулого року отримало місце у місцевому мультиплексі. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY