detector.media
16.06.2022 19:40
Вийшла друком книга розслідувань «Схем» про Медведчука
Вийшла друком книга розслідувань «Схем» про Медведчука
Гонорар від продажу автор вирішив передати на потреби Збройних сил України.

У видавництві Yakaboo Publishing вийшла друком книга 1937» журналіста-розслідувача програми «Схеми» (Радіо Свобода) Максима Савчука про кума російського президента Путіна Віктора Медведчука. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

«Це видання – результат трирічного журналістського розслідування, в якій автор розповідає, як розплутував «клубок» бізнес-схем Медведчука, знаходив зачіпки та пояснення збагачення українського політика – нафтовий бізнес у Росії та газовий у Криму, виявляв елітну нерухомість та офшорні компанії проросійського політика-олігарха»,  пише «Радіо Свобода».

Крім післяреволюційної історії проросійського олігарха Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко та їхнього оточення, у «1937»  описують історії із життя редакції програми «Схеми».

Вже розпочалась презентація книги на онлайн-платформах «Радіо Свобода», «Схем» та національної книжкової платформи Yakaboo. У прямому ефірі автор книги спілкується з журналістом «Громадського Радіо» Андрієм Куликовим та директоркою видавництва Yakaboo Publishing Юлією Лактіоновою.

Книга доступна до замовлення.

Нагадаємо,  розслідування «Схем» виходять з  2018 року. У вересні цього року «Схеми» розповіли, що Оксана Марченко є власницею нафтового бізнесу в Росії, заснованого після 2014 року. Віктор Медведчук в інтерв’ю телеканалу NewsOne розповів, що він керує нафтогазовим бізнесом Оксани Марченко в Росії. Згодом «Схеми» з’ясували, що Оксана Марченко стала власницею будівельної фірми в Москві.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY