detector.media
14.06.2022 10:55
Рекламодавці, які продовжують працювати в Росії, отримують націнку в 50% — Ocean Media Plus
Рекламодавці, які продовжують працювати в Росії, отримують націнку в 50% — Ocean Media Plus
Starlight Media уповноважила Ocean Media Plus перераховувати українській армії гроші з додаткової націнки на рекламу.

Рекламодавці, які наразі продовжують працювати в Росії, отримують націнку на розміщення реклами на українському телебаченні. Про це президент сейлз-хаусу Ocean Media Plus Андрій Партика розповів в інтерв’ю «Детектору медіа».

«Загалом рекламодавці діляться на декілька груп: ті, хто повністю зберіг роботу в Росії без будь-яких змін; ті, хто скоротив інвестиції; ті, хто повністю залишив той ринок. У нашому випадку рішення, розміщувати чи ні рекламу першої групи рекламодавців (хто працює в Росії без обмежень), належить до повноважень Starlight Media, яка обережно ставиться до потенційних репутаційних ризиків.

З іншого боку, ми вже бачимо, що у фармкатегорії немає ознак мегаскорочень роботи в Росії: всі намагаються там залишатися. Складно зрозуміти, яка мотивація: мабуть, тому що це великий ринок і в них, як зазвичай, завезено товару на кругленьку суму, який не хочеться втрачати. Часто компанії віддзеркалюють і політичні позиції країн: що м’якше держава ставиться до конфлікту, то м’якше ставиться бізнес цієї країни до продовження роботи в Росії», — зазначив Партика.

Він розповів, що Starlight Media уповноважила Ocean Media Plus перераховувати українській армії гроші з додаткової націнки на рекламу.

«Є ті, для кого оголошено націнку 50%, зараз є такі угоди і вже оплачені націнки. Starlight Media уповноважила нас перераховувати ці гроші армії. Та досі не очевидно, що треба дискримінувати українську частину міжнародних бізнесів через те, що відбувається в Росії.

Ми знаємо про багато випадків, коли українська команда компаній, які не вийшли з Росії, робить зараз більше для країни, ніж деякі команди українських компаній, і віддають мільйони євро на підтримку гуманітарних місій в Україні. Ми зараз шукаємо нові форми підтримки національних, патріотично налаштованих бізнесів», — додав Андрій Партика.

Читайте також: 

Ілюстрація: unsplash

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY