detector.media
10.06.2022 16:23
В Азербайджані шеф-редакторці пропагандистської агенції Sputnik анулювали дозвіл на проживання
В Азербайджані шеф-редакторці пропагандистської агенції Sputnik анулювали дозвіл на проживання
Також дозвіл на роботу не продовжили для її чоловіка – Антона Павлова, який працював у «Sputnik Азербайджан» продюсером.

Азербайджан відмовив шеф-редакторці місцевого бюро пропагандистської агенції Sputnik Вероніці Антоновій-Тризно в продовженні дозволу на працю на території країни.

Це автоматично анулює для неї дозвіл на проживання, повідомляє видання Haqqin.az з посиланням на пресслужбу міграційної служби.

Також дозвіл на роботу не продовжили для її чоловіка – Антона Павлова, який працював у «Sputnik Азербайджан» продюсером. Причини відмови не повідомляють.

Обидва працівника пропагандистської агенції мають громадянство Білорусі. Зазначимо, що Sputnik є проєктом російської державної медіагрупи Russia Today. 

Нагадаємо, 2 березня в рамках санкцій проти Росії через її військову агресію проти України ЄС заборонив російські державні канали Russia Today і Sputnik на своїй території.

Також RT заборонили в КанадіВеликій БританіїШвейцарії та інших країнах. Крім того, YouTube заблокував російські канали RT та Sputnik по всій Європі.

Фото: baj.by

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY