detector.media
30.05.2022 12:07
Порошенко зміг виїхати закордон після звернення до Зеленського
Порошенко зміг виїхати закордон після звернення до Зеленського
Петро Порошенко вирушив до Нідерландів на саміт «Європейської народної партії».

У понеділок, 30 травня, п’ятий президент та нардеп «Європейської солідарності» Петро Порошенко зміг з третьої спроби  виїхати до Нідерландів на саміт «Європейської народної партії».

Про це повідомив нардеп від «Європейської солідарності» Володимир Ар’єв у фейсбуці.

«Дотиснули. Порошенка випустили в Нідерланди на саміт Європейської народної партії – найбільшого партійного об’єднання Євросоюзу, у якому "Європейська солідарність" є асоційованим членом. Влада зрозуміла, що правове свавілля із безпідставною забороною перетинати кордон грубо протирічить задекларованій євроінтеграції. Рух до Євросоюзу і НАТО – зараз головна мета для всієї України і ділитися у цих питаннях на владу і опозицію просто шкідливо для держави», – написав Ар’єв.

Зранку 30 травня Порошенко звернувся з відкритим листом до президента України Володимира Зеленського через те, що його не випускали закордон. 

Виїзд Порошенка підтвердили і співрозмовники «Української правди» в правоохоронних органах.

27 та 28 травня прикордонники не випустили Петра Порошенка за межі країни на українсько-польському кордоні, тому що нібито не спрацював QR-код на розпорядженні про відрядження, під яким стояв підпис спікера Верховної Ради Руслана Стефанчука.

Нагадаємо, 23 травня СБУ оприлюднила свідчення підозрюваного у держзраді нардепа Віктора Медведчука.

Зокрема, Медведчук заявив про нібито причетність Порошенка до «схеми виведення з державної власності» частини магістрального нафтопродуктопроводу «Самара – Західний напрямок».

Також Медведчук поділився своїм баченням нібито причетності Порошенка до налагодження у 2014-2015 роках механізму закупівлі у так званих «Л/ДНР» вугілля для потреб енергетики України. 

Фото: Петро Порошенко/Flickr

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY