detector.media
25.05.2022 16:31
Ранкове шоу «Камтугеза» на Radio Roks виходитиме виключно українською мовою
Ранкове шоу «Камтугеза» на Radio Roks виходитиме виключно українською мовою
«Тавр Медіа»: Ранкове шоу «Камтугеза» йде у літню відпустку і восени планує оновити ефір.

Radio Roks оновить ранкове шоу «Камтугеза» з ведучими Сергієм Кузіним та Сонею Сотник, з осені воно виходитиме виключно українською мовою. 

Раніше слухачі у соцмережах обурилися російськомовними ефірами шоу на Radio Roks. 

У відповідь на закиди маркетинг-директорка радіохолдингу «Тавр Медіа» Оксана Шавель повідомила «Детектору медіа», що «Камтугеза» йде у літню відпустку, і  восени планує оновити ефір та виходити лише українською мовою.

«Перш за все хочемо подякувати за прискіпливу увагу до нашої радіостанції і до нашого ранкового шоу "Камтугеза". Ми справді це дуже цінуємо. І, власне, саме відверті стосунки з аудиторією і стали запорукою популярності Radio Roks та ранкового шоу зокрема. До речі, слухачі не раз могли виправляти Кузіна чи Соню в якихось датах чи музичних подіях. Сподіваємось, така ж щира підтримка з боку нашої відданої аудиторії буде для Сергія Васильовича і у новому, вже повністю україномовному сезоні», – сказала Шавель.

Нагадаємо, 27 лютого група радіостанцій «Тавр Медіа» відмовилась від «Русского радио Україна». Радіостанція змінила логотип і відтепер називатиметься «Радіо Байрактар».

Фото: Radio Roks/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY