detector.media
19.05.2022 12:59
Видавчинею Vogue UA стала Юлія Костецька
Видавчинею Vogue UA стала Юлія Костецька
Раніше журнал очолювала Олена Чернова, яка раптово пішла з життя 12 січня 2022 року.

Видавчинею та керівницею Vogue UA призначили Юлію Костецьку, яка обіймала посаду бізнес-директорки «Медіа Групи Україна». Про це МГУ повідомила 19 квітня.

Раніше журнал очолювала Олена Чернова, яка раптово пішла з життя через хворобу 12 січня 2022 року.

«Олена занадто рано пішла з життя, проте залишила після себе високу місію Vogue UA, успіхи й здобутки, які ми разом із командою будемо примножувати й розвивати. Vogue UA і надалі створюватиме такі проєкти та ініціативи, що не тільки висвітлюватимуть моду, культуру та естетику сучасного життя в Україні і світі, а й сприятимуть розширенню географії українського культурного експорту на глобальному рівні. Ми, Vogue UA, опинилися на новому рубежі і зустрічаємо нові виклики, що спричинила, зокрема, війна в Україні. Тож зобов’язані швидко реагувати на зміни настроїв у суспільстві, бути чутливими до потреб і цінностей наших читачів, підтримувати і надихати міжнародну спільноту на спільні активні дії задля наближення Перемоги», — сказала Юлія Костецька.

У МГУ розповіли, що Юлія Костецька останні роки обіймала посаду бізнес-директорки «Медіа Групи Україна», розвивала сейлз-хаус «Медіапартнерство» та рекламну агенцію «Медіа Партнерство Баінг». Перед цим працювала у компаніях «Видавничий дім УМХ», «Бліц-Інформ», Atlantic Group LTD.

Нагадаємо, голова видавничого дому Condé Nast Роджер Лінч заявив про призупинення роботи Condé Nast Russia, що видає журнали GQ, Vogue, Tatler, Glamour та AD. Причиною зупинки діяльності Лінч назвав введення цензури в Росії.

Фото: Медіа Група Україна

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY