detector.media
12.05.2022 08:37
Ірма Вітовська стала почесною амбасадоркою «Чілдрен Кінофесту»
Ірма Вітовська стала почесною амбасадоркою «Чілдрен Кінофесту»
Фестиваль відбудеться з 3 по 12 червня 2022 року в онлайн-форматі.

Українська акторка Ірма Вітовська стала почесною амбасадоркою 9-го міжнародного кінофестивалю для дітей і підлітків «Чілдрен Кінофест», про що повідомила пресслужба заходу.

Щороку фестиваль підтримує амбасадор чи амбасадорка, які популяризують ідеї якісного сімейного дозвілля і культурного розвитку дітей та підлітків в Україні. Амбасадорами фестивалю у різні роки були співачки Христина Соловій і Джамала, співаки Андрій Хливнюк, Фагот, Дмитро Шуров, актор і кінорежисер Ахтем Сеітаблаєв, письменниця Катерина Бабкіна та правозахисниця і письменниця Лариса Денисенко.

Ірма Вітовська з 1998 року працює у столичному Молодому театрі. Була ведучою телепроєктів, стала широко відомою завдяки ролі в телесеріалі «Леся+Рома». Серед її знакових робіт — ролі в стрічках «Брама» та «Мої думки тихі», за які акторка була відзначена національними преміями «Золота Дзиґа» та «Кіноколо».

9-й «Чілдрен Кінофест» відбудеться з 3 до 12 червня 2022 року в онлайн-форматі на сайті online.childrenkinofest.com для глядачів із території України та Польщі.

До 18 травня триває прийом заявок на участь у конкурсі короткометражних фільмів, які створили діти.

Повна програма фестивалю буде оголошена незабаром. Наразі представлена її ретроспективна частина — спеціальна добірка епізодів анімаційного серіалу «Кріт» до 65-річчя мультсеріалу.

Ілюстрація: «Чілдрен Кінофест»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY