detector.media
06.05.2022 14:45
ТСН підготує спеціальні випуски новин із Берліна 8 та 9 травня
ТСН підготує спеціальні випуски новин із Берліна 8 та 9 травня
Трансляція в рамках загальнонаціонального марафону відбудеться 8 травня з 15:00 до 21:00 і 9 травня з 21:00.

В ефірі марафону «Єдині новини» 8 та 9 травня вийдуть спеціальні випуски новин від ТСН із Берліна. Про це повідомила пресслужба каналу «1+1».

Виїзна студія ТСН розташується просто неба неподалік Бундестагу. Ведучими ефіру будуть Наталія Мосейчук, Руслан Шапіров та Алла Мазур.

Трансляція в рамках загальнонаціонального марафону відбудеться 8 травня з 15:00 до 21:00 і 9 травня з 21:00.

«Берлін – це місто, де відбулася перемога над нацизмом, де його було остаточно розгромлено. У 21 столітті нацизм став називатися рашизмом. Ми будемо говорити про паралелі та трансформації, про те, як пережила цей досвід Німеччина і що доведеться пережити Росії. В ефірі ми покажемо факти, місця, події і їхні наслідки для всього світу тоді і зараз, під час війни в Україні.

У випуску ТСН 8 травня ми розберемось, чому "свято" перемоги набуло жахливих форм. Ми не забудемо про тих, хто вбивав "коричневу чуму", і тих, хто зараз захищає Україну і всю Європу. Також у цей день, 8 травня в Україні – День матері. Спасибі і низький уклін всім матерям наших захисників», – прокоментувала ведуча Наталія Мосейчук.

Під час ефіру обіцяють серію ексклюзивних сюжетів, зокрема про бункер Гітлера, про злочини радянської армії в Німеччині, життя німців під радянською окупацією тощо. 

Також у випусках ТСН покажуть історії життя українок в Німеччині, чиї чоловіки зараз на фронті, та історії волонтерів, які допомагають Україні.

Раніше журналістка «1+1» Наталя Нагорна отримала нагороду у Литві. Сюжет журналістки «Маріуполь – яким він був і що стало» назвали одним із переможців конкурсу на найкращу телерадіопрограму Pragiedruliai. У матеріалі йдеться про місто довоєнного періоду та наслідки руйнувань.

Ілюстрація: ТСН

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY