detector.media
22.04.2022 08:36
Суспільні мовники Австралії припинили трансляцію усіх російських державних програм та каналів – Ткаченко
Суспільні мовники Австралії припинили трансляцію усіх російських державних програм та каналів – Ткаченко
Також мовники розглядають можливість транслювати українські телеканали.

Суспільні мовники Австралії припинили трансляцію усіх російських державних пропагандистських програм та каналів. Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко.

«Австралія рішуче підтримує Україну у боротьбі проти Росії. Минулого місяця я звернувся до свого австралійського колеги Пола Флетчера щодо обмеження російської пропаганди на території Австралії.

Наразі суспільні мовники країни вже припинили трансляцію усіх російських державних пропагандистських програм та каналів, а уряд Австралії запровадив санкції проти 32 пропагандистів та поширювачів дезінформації, включаючи старших редакторів Russia Today, Фонду стратегічної культури, "ІнфоРос" та NewsFront», – написав міністр.

За його словами, провідні австралійські платформи почали маркувати та видаляти російський пропагандистський контент. 

«Також австралійськими мовниками розглядається можливість збільшення долі в ефірах саме українських новин, включаючи трансляцію українських телеканалів», – додав Ткаченко.

Раніше уряд Австралії запровадив санкції проти 22 російських пропагандистів, а також самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка та членів його родини. До того австралійські санкції торкнулись ще 10 пропагандистів.

Ілюстрація: drivereasy.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY