detector.media
16.04.2022 12:50
Російські окупанти запустили пропагандистський телепроєкт «Херсон 24»
Російські окупанти запустили пропагандистський телепроєкт «Херсон 24»
Його транслюють на російському телеканалі «Крым 24», який поширює фейки та пропаганду держави-агресора.

Російські окупанти поширили на захоплені населені пункти Херсонської області мовлення своїх пропагандистських телеканалів «Первый крымский» та «Крым 24», через які розповсюджують фейки про війну в Україні. 

Як зазначається на сайті «Крым 24», команда каналу також запустила окремий так званий «інформаційний» проєкт «Херсон 24» із «новинами» захоплених населених пунктів, за допомогою якого поширює дезінформацію та російську пропаганду.

Випуски проєкту виходять в ефір кожні дві години. Гендиректор «ТРК Крым» Олег Крючков заявив, що його компанія таким чином вирішила «прийти на допомогу сусідам» у Херсоні, що знаходяться «в інформаційному вакуумі, який треба заповнювати». За його словами, мовлення також вестиметься на супутнику.

Нагадаємо, що в окупованому Херсоні російські окупанти переслідують журналістів і активістів, так ж ситуація в Запорізькій області. У Новій Каховці кілька днів тримали в полоні головного редактора Novakahovka.city Олександра Гунька та змусили його записати постановочне інтерв'ю

Ілюстрація: скріншот сюжету «Крым 24»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY