detector.media
08.04.2022 14:18
Канал «Україна» повертає ранкове шоу на ютуб
Канал «Україна» повертає ранкове шоу на ютуб
Випуски будуть коротші, ніж раніше, і виходитимуть тричі на тиждень.

Від редакції: У початковій версії цієї новини було твердження, що телеканал повертає ранкове шоу в ефір. Насправді канал «Україна» цілодобово транслює в ефірі спільний марафон. Це була помилка нашої редакції, за яку ми перепрошуємо наших читачів і телеканал «Україна». 

Проєкт «Ранок з Україною» з ведучими Лілією Ребрик і Анатолієм Анатолічем повертається на ютуб-канал «України» з 11 квітня. При цьому в ефірі телеканалу «Україна» проєкт не виходитиме: телеканал, як і раніше, транслюватиме телемарафон «Єдині новини». Про це повідомила пресслужба телеканалу.

Ранкове шоу виходитиме тричі на тиждень – по понеділках, середах та п’ятницях – та у зміненому форматі. Випуски будуть коротші, ніж раніше, із воєнною тематикою та відповідними лайфхаками виживання.

Окремо щовівторка та щочетверга на ютуб-каналі «Ранку з Україною» виходитимуть рубрики з порадами експертів, зірками та ведучими каналу «Україна». 

Нагадаємо, у сейлз-хаусі Ocean Media Plus прогнозують, що реклама повернеться в телеефір вже найближчими тижнями, оскільки СТБ, ТЕТ і «2+2» відновлюють власний ефір та проєкти. Телеканали ICTV та «1+1» будуть продовжувати трансляцію марафону новин, де комерційних проявів, як і раніше, не буде.

Фото: канал «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY