detector.media
08.04.2022 08:09
Заарештований літак Медведчука «працюватиме на захист України» – Данілов
Заарештований літак Медведчука «працюватиме на захист України» – Данілов
Літак народного депутата з першого дня санкцій знаходиться в аеропорту «Жуляни».

Заарештований літак народного депутата Віктора Медведчука «працюватиме на захист України». Про це повідомив у фейсбуці секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

«Маю ще одну добру новину – майно зрадника Медведчука вже працює на захист України. У випадку, якщо рашисти не облишать своїх суїцидальних намірів, приватний "борт" путніського кума першим «героїчно» зустріне своїх російських друзів, надійно блокуючи злітно-посадкову смугу. Літак вчасно був заарештований згідно з рішенням РНБО України щодо запровадження санкцій проти Медведчука», – написав Данілов після відвідування аеропорту «Київ» у Жулянах.

19 лютого 2021 року РНБО України запровадила санкції проти народного депутата від «ОПЗЖ» Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко та низки громадян України та РФ. Санкції введені за статтею «фінансування тероризму».

Зокрема, під санкції потрапила і Наталія Лавренюк – цивільна дружина соратника Медведчука, нардепа від «ОПЗЖ» Тараса Козака. Санкції діятимуть три роки та передбачають арешт усього майна підсанкційних осіб.

Санкції також введені щодо п'яти літаків, на яких вони літали за маршрутом Київ – Москва, а також проти компаній, що їх обслуговували.

Державна авіаційна служба України повідомила, що чотири підсанкційні літаки вилетіли з України ще до оприлюднення санкцій. Літак безпосередньо Віктора Медведчука з першого дня санкцій знаходиться в аеропорту «Жуляни».

Фото: facebook.com/danilov.oleksiy

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY