detector.media
07.04.2022 14:05
«Кремлівський Геббельс». Подоляк назвав автора концепції «Україна – держава, якої не існує»
«Кремлівський Геббельс». Подоляк назвав автора концепції «Україна – держава, якої не існує»
Михайло Подоляк: Олексій Громов є одним зі стовпів умовної «партії яструбів».

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк назвав автора кремлівської так званої концепції «Україна – держава, якої не існує». За словами Подоляка, це  заступник керівника адміністрації російського диктатора Олексій Громов.

«За всією цією медійною стратегією нагнітання та різким зростанням закликів до максимально руйнівної ескалації стоїть заступник керівника ап рф Олексій Громов. Один зі стовпів умовної "партії яструбів", автор негласної концепції "Україна – держава, якої не існує"», пише Подоляк у телеграмі.

Радник голови ОПУ акцентував увагу на тому, що російська пропаганда увійшла сьогодні в найбільш шалену й токсичну фазу: активізувалися заклики убивати українців, ключовою тезою є те, що Україна має бути знищена під будь-яким приводом.

«Ключовим спікером несподівано став експрезидент Медведєв, який уже пішов далі та пропонує зробити Росію від Лісабона до Владивостока. Непрямо поки що. Проте стара рожева мрія перших російських комуністів теж реінкарнувала...», – пише Подоляк.

Центр стратегічних комунікацій при МКІП у своєму огляді російської пропаганди називає Громова «кремлівським Геббельсом» та «дуже цікавим і абсолютно не медійним персонажем».

Читайте також: 

24 лютого 2022 року Росія розпочала масштабний наступ проти України, ЗСУ та тероборона відбивають атаки російської армії. Росіяни обстрілюють ракетами та РСЗВ об'єкти цивільної інфраструктури українських міст та цілеспрямовано вбивають цивільне населення, зокрема, дітей та жінок. Воєнні злочини росіян можуть бути кваліфіковані як геноцид українського народу.

Зокрема, місто Буча, яке розташоване під Києвом, майже місяць перебувало під окупацією росіян. Ворожі війська вийшли з Бучі на початку квітня, після цього в містечку знайшли масові поховання цивільних, які були вбиті росіянами. Військовослужбовці збройних сил РФ катували беззбройних мирних мешканців, а після цього вбивали їх.

Україна звернулася до суду в Гаазі з проханням розслідувати скоєні Росією злочини війни. Головний прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан вже розпочав роботу в Україні.

Головні новини про російське вторгнення — за тегом.

«Детектор медіа» у режимі реального часу збирає та документує хроніки кремлівської дезінформації навколо військового наступу на Україну.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY