detector.media
31.03.2022 08:48
Данила Мокрика внесли до переліку ворогів Росії
Данила Мокрика внесли до переліку ворогів Росії
Журналіст відреагував на це, пообіцявши «рости над собою в цьому напрямку».

Українського журналіста Данила Мокрика внесли до російського сайту з переліком «ворогів». Про це він повідомив у фейсбуці.

«Визнаний ворогом Оркостану нєкім "Комітетом захисту національних інтересів". Пишаюсь. Рухатимусь далі і ростиму над собою в цьому напрямку», – написав Мокрик.

З оприлюдненого журналістом скріншота виходить, що до ворогів його занесли, тому що він повідомив у соцмережах про те, що російські військові вбили американського журналіста Брента Рено в Ірпені. 

«Комітет захисту національних інтересів» – це російська громадська організація, яка на своєму сайті публікує суто негативну інформацію про так званих «іноагентів» і всіх, хто виступає проти кремлівської політики. 

Нагадаємо, 13 березня Нацполіція повідомила, що в Ірпені російські окупанти розстріляли американського журналіста Брента Рено. Разом із колегою Рено знімав евакуацію мешканців Ірпеня. Після перетину блокпосту машину, в якій вони їхали, розстріляли росіяни. Брент Рено зазнав смертельного поранення, іншого пораненого журналіста врятували українські медики.

Фото: facebook.com/danylo.mokryk

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY