detector.media
23.03.2022 10:14
Держслужбовцям дозволили посилати російський корабель за відомим напрямком
Держслужбовцям дозволили посилати російський корабель за відомим напрямком
Однак держслужбовцям нагадали, що в усьому важлива міра.

Національне агентство з питань державної служби заявило, що коли держслужбовці використовують фразу прикордонників з острова Зміїний, вони не порушують етичний кодекс.

«Всесвітньо відома фраза прикордонників з о.Зміїний, яка стала девізом українців у боротьбі з окупантами, не є порушенням Загальних правил етичної поведінки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Але, колеги, в усьому важлива міра. Cлава Україні!», – повідомляє агенція.

25 лютого ЗМІ повідомили про загибель українського гарнізону острова Зміїний унаслідок обстрілу корабля ВМС Росії. Також було опубліковане відео, як російський корабель вимагає від українських захисників гарнізону здатися, а ті у відповідь кажуть: «Російський корабель – іди на**й».

Українська влада спочатку повідомляла, що зв’язок із захисниками острова зник, а потім – що всі 13 прикордонників загинули. 

Пізніше ВМС України повідомили, що захисники острова Зміїний живі і перебувають в російському полоні.

Нагадаємо, що «Детектор медіа» від початку повномасштабного вторгнення РФ фіксує та спростовує російську брехню, розповідаючи про головні фейки у рубриці «Русскій фейк, іді на***!».

Скріншот відео: Ukraïner/YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY