detector.media
22.03.2022 10:17
У Росії заблокували телеканал Euronews
У Росії заблокували телеканал Euronews
Мовник заблокований через висвітлення масштабної агресії Росії проти України.

У Росії заблокували мовлення телеканалу Euronews, також не працює сайт мовника ru.euronews.com.

Роскомнадзор повідомив, що блокування Euronews відбулось через «публікацію недостовірної інформації про спеціальну військову операцію, що проводиться Збройними Силами РФ», а  також через «заклики до участі в несанкціонованих акціях».

Як повідомляє російська служба «Радіо Свобода», на екранах телевізорів замість трансляції Euronews розміщене повідомлення, що мовлення каналу призупинено.

4 березня Держдума Росії ухвалила закон про введення кримінальної відповідальності за «публічне поширення свідомо неправдивої інформації про дії російської армії». Агресор забороняє своїм ЗМІ називати вторгнення в Україну війною, використовуючи термін «спецоперація».

У березні влада Росії почала блокувати сайти російської служби «Радіо Свобода», BBC та Deutsche Welle. Про тимчасове припинення роботи в Росії оголосила британська компанія суспільного телерадіомовлення BBC.

Euronews – європейський щоденний цілодобовий інформаційний телеканал, який поєднує відеохроніку світових подій і аудіокоментарі на тринадцяти мовах. Заснований 1 січня 1993 року. Кабельне, супутникове та ефірне мовлення Euronews присутнє в 150 країнах світу (в Європі, Африці, Азії, Австралії, Північній і Південній Америці, а також на Близькому Сході). Штаб-квартира Euronews розташована в Ліоні, Франція.

Фото: Euronews English/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY