detector.media
21.03.2022 19:19
«Свобода Live» виходитиме на телеканалі «Еспресо»
«Свобода Live» виходитиме на телеканалі «Еспресо»
Також випуски інформаційно-аналітичної програми доступні онлайн.

З 21 березня інформаційно-аналітичну програму «Свобода Live» транслюватиме телеканал «Еспресо». Про це повідомляється на сайті української служби «Радіо Свобода», що є виробником програми.

Від початку повномасштабної війни в Україні годинна програма виходить в ефірі щоденно з понеділка по п’ятницю о 18:00. Також програму «Свобода Live» можна дивитися на сторінці «Радіо Свобода» в YouTube, Facebook та на сайті Radiosvoboda.org.

«У цей непростий для України час ми раді співпраці з колегами з "Радіо Свобода", які поруч з британською BBC та французькою France 24 допомагатимуть протистояти російській агресії на інформаційному фронті», – коментує директорка телеканалу «Еспресо» Катерина Єрмолович.

Нагадаємо, минулого тижня корпорація «Радіо Свобода/Радіо Вільна Європа» (RFE/RL) відкрила бюро в Ризі та Вільнюсі. У цих офісах розміщуватимуться команди служб «Радіо Свобода »в Росії та Білорусі та глобальної цифрової та телевізійної мережі «Настоящее время», а також забезпечуватиметься база для нових проєктів журналістських розслідувань та центрів цифрових інновацій.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY