detector.media
21.03.2022 13:40
Що категорично заборонено публікувати під час війни – роз'яснення
Що категорично заборонено публікувати під час війни – роз'яснення
МКІП: Хочете допомогти Збройним силам України швидше здолати окупантів? Тоді дотримуйтеся цих простих правил інформаційної безпеки під час війни.

Міністерство культури та інформаційної політики нагадує, яку саме інформацію категорично заборонено публікувати під час війни, та радить дотримуватись простих правил інформаційної безпеки.

Зокрема, категорично заборонено публікувати: 

«Світ має знати правду. Через деякий час після атаки ви можете публікувати в інтернеті всі злочини окупантів: зруйновані об’єкти архітектури, будинки, постраждалих. Всі знімки мають бути крупним планом, аби ворог не зміг визначити місцевість. Користуйтесь інформацією з офіційних джерел, розвінчуйте фейки, несіть правду в маси», – закликає МКІП.

Маєте інформацію про місця перебування окупантів та дислокацію ворожої техніки? Повідомте ЗСУ у чат-бот у Telegram: @evorog_bot

Служба безпеки України закликала громадян інформувати про позиції ворожої техніки і ДРГ в офіційний чат-бот.

Раніше Міноборони закликало українців не публікувати фото та відео переміщення української техніки, а також облич військовослужбовців ЗСУ.

Також Міноборони звертає увагу, що під час війни фатально небезпечно повідомляти про знаходження або відсутність озброєння та військової техніки ЗСУ з прив’язкою до населених пунктів.

Крім того, ЗСУ просять медіаспільноту максимально обмежити публікацію персональних даних українських військовослужбовців, зокрема, офіцерів, виключити фото- та відеофіксацію, поширення у медіа точної територіальної прив’язки бомбосховищ.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ/Повернись живим/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY